Online train-de-trainers-traject!

Vanaf juli 2019 is de trainingsdag als onderdeel van het train-de-trainers-traject vervangen door een online aanbod. Iedere trainer kan nu op elk gewenst moment het train-de-trainers-traject doorlopen.

Het train-de-trainers-traject bestaat uit:

 1. Het bekijken van 8 video presentaties van ongeveer 15 minuten per presentatie via een inlog in de database. Aan de orde komen diagnostiek en indicatiestelling, neuropsychologische theoretische modellen die de basis vormen voor de training, inbedding van de training in een multimodaal aanbod, begeleiding van het kind bij de training, meten van effecten, wetenschappelijke onderzoeksresultaten, en (voortzetting van) training van executieve functies in het dagelijks leven thuis en op school.
 2. Het lezen van de digitaal aangeleverde wetenschappelijke recente literatuur op het gebied van cognitieve trainingen en de op de website beschikbare literatuur met betrekking tot Braingame Brian.
 3. Het zelf doorlopen van de training (eerste vijf sessies helemaal inclusief de trainingstaken, daarna alleen de werkgeheugen-taak van sessie 6, 11,16 en 21, het doorlopen van de spelwereld, inzien van logboek, uitproberen van de minigames in de spelwereld)
 4. Het lezen van de train-de-trainers-handleiding.
 5. Het doornemen van het trainingspakket voor cliënten.

Aanmelding kan door een mail te sturen naar esthertenbrink@gamingandtraining.nl. De training is bestemd voor psychologen en orthopedagogen, maar voldoe je niet aan de eisen kun je toch contact opnemen. We bekijken dan per aanmelding of je toch trainer kunt worden op basis van expertise.

Na aanmelding ontvang je een factuur van 250 euro ex 21 % BTW. Wanneer de factuur is betaald ontvang je:

 • De digitale powerpoint-slides;
 • De digitale literatuurmap;
 • Instructie m.b.t. de video presentaties;
 • De digitale handleiding voor trainers;
 • Het digitale trainingspakket voor cliënten;
 • Een inlog voor de database als cliënt, waarmee je zelf de training kunt doorlopen;
 • Een inlog in de database als behandelaar, waarmee je zelf cliënten kunt behandelen.

Ook als het traject door een trainer niet volledig wordt afgemaakt, kan een trainer de training al inzetten (in tegenstelling tot voorheen). De kosten voor het inzetten van de training is 100 euro incluis BTW per client.

Wanneer wel het hele train-de-trainers-traject is doorlopen, stuur je een bericht aan esthertenbrink@gamingandtraining.nl met de gegevens waarmee je op de website geplaatst wil worden als trainer. Daarnaast ontvang je vanaf dan de nieuwsbrief als trainer en kan je deelnemen aan de terugkomdagen. Ook kun je dan blijvend gebruik maken van onze expertise bij inhoudelijke vragen of bij onderzoek.

Design by

BPS Design

RSS